Kannegieter

Welkom

Kannegieter is al meer dan 59 jaar jong. Opgericht in 1959, groot geworden in de distributie van coax-kabel en sinds jaar en dag door kennis gedreven op het gebied van databekabeling, netwerkapparatuur en slimme distributieoplossingen. Kannegieter verbindt werelden!

Via het menu oplossingen betreedt u de wereld van databekabeling en netwerkapparatuur. Bij referenties ontdekt u hoe wij onze relaties geholpen hebben met de juiste oplossingen en onder college vindt u al onze trainingen en opleidingen. De productcatalogus en lopende acties vindt u in de webwinkel, waar u ook direct uw bestellingen kunt plaatsen.

Onze nieuwsberichten vind u onder het menu nieuws. Hier vertellen wij u graag meer over nieuwe producten, onze partners maar natuurlijk ook over onze jaarlijkse Kennismarkt.

In verband met ons jaarlijkse Kennis & Netwerkevent, is het magazijn op woensdag 22 mei a.s. gesloten. Dit betekent dat wij woensdag 22 mei geen orders versturen, ook het afhalen van materialen is deze dag niet mogelijk. 

Vanaf 16.00 is Kannegieter volledig gesloten en zijn wij zowel per e-mail als telefoon niet te bereiken. Donderdag 23 mei staan wij vanaf 08.00 uur weer voor u klaar.